Adventis

website laten maken

website laten maken

Website laten maken

Als je een website wilt laten maken dan moet hij natuurlijk precies worden zoals jij het wil. Niks is leuker dan jouw mooie nieuwe site vol trots te delen met iedereen die je kent. Hieronder volgen wat voorbeelden van websites om een indruk te krijgen van ons werk. Daarna leggen we uit hoe we te werk gaan.

 

Website laten maken
Website laten maken
Website laten maken
Website laten maken
Website laten maken
Website laten maken

Hoe gaan wij te werk?

Bij Adventis gaan we samen met jou stap voor stap een mooie nieuwe website bouwen. Of het nu om een blog gaat of een volledig op maat gemaakte website of shop voor jouw bedrijf. Wij laten de website perfect op jouw wensen aansluiten.

Stap voor stap jouw website opbouwen

We beginnen met een vrijblijvend intake gesprek.
Tijdens dat gesprek kunnen we elkaar leren kennen en nemen we jouw wensen door.  Voor dit gesprek staat geen tijd omdat het belangrijk is dat we exact weten wat jouw wensen zijn.

Basis lay-out maken

Eerste design

Naar aanleiding van het intake gesprek gaan we aan de slag met de basis layout.
Deze layout spreken we zorgvuldig door en waar nodig passen we deze aan.

Dit doen we net zo lang tot dat hij volledig naar wens is.

SEO optimalisatie

Pagina's en opties toevoegen

Nu de basis layout gereed is gaan we de site pas echt opstarten. De gewenste pagina’s en onderdelen worden toegevoegd aan jouw website. Je kan hierbij denken aan Blog pagina’s, evenementen pagina’s,  complete webshop’s  maar ook koppelingen met leveranciers of de mogelijkheid om Ideal betalingen te ontvangen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Afronding website

Zodra alles op en aan de website zit en ook tot in de puntjes is afgewerkt gaan we nog een keer samen de website doornemen. Eventuele op en aanmerkingen of heb je toch iets wat je net even anders wil, dan passen we dat naar wens aan. Zo weten we  zeker dat de website 100% naar wens is.

Razend snelle hosting

Optimalisatie website

Nu de website klaar is moeten er toch nog wat belangrijke optimalisaties plaats vinden. Hier hoeft u zelf niks aan te doen. Adventis levert de website of shop zo af dat de bezoekers de  pagina’s razendsnel kunnen laden op hun laptop telefoon of mobiel. 

SEO - Search Engine Optimization

Avdentis levert al hun sites af met een basis SEO. We zorgen er voor dat jouw site er netjes uit zien in de zoekresultaten van Google of  als u hem deelt  op de Social media

WIl jij ook een nieuwe website ?

Vul hieronder je gegevens in een wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Vul het formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

Arjan Heijmans

Nyra coaching

4.5/5

Adventis maakt niet zomaar een website. Ze vertalen de diensten en producten van je bedrijf naar een website. Ze leven zich in in jouw business en weten het krachtig te vermarkten op het web en social media.

Danique Meesters

Meesters groenten

4/5

Super blij met onze nieuwe website inclusief webshop. Er is goed geluisterd naar onze wensen en door de korte lijnen is Adventis erg flexibel. Een professionele club die met je meedenkt. Mede door Adventis zijn wij klaar voor de toekomst!

Carlo vd Ploeg

Commercial hengelsport

5/5

Zeer blij met Adventis,Michel heeft een volledige webshop voor mij gebouwd hij luistert naar je ideeën komt zelf met verbeteringen en geeft niet op tot het perfect is !

Binnenkort jouw website online

Wacht niet langer en start snel met jou nieuwe website, blog of webshop. Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.